Castellano

L'atleta d'Alfondeguilla, Júlia Font, campiona del món amb Espanya

Júlia Font
Júlia Font
  • La castellonenca aconsegueix també l'or amb Espanya en la marató femenina de Tailàndia

L'atleta Júlia Font, d'Alfondeguilla, continua collint èxits en la seua apassionant carrera professional. El passat cap de setmana va aconseguir l'or amb la selecció espanyola en la marató femenina celebrada a Tailàndia. Es tracta del Mundial de Mountain & Trail Running que es va disputar en Chiang Mai, en el qual Espanya va aconseguir altres tres medalles: plata per equips per a l'Ultra Trail Running femenil i dos bronzes de l'equip masculí d'Ultra Trail Running i de Gemma Arenas, en Ultra Trail Running.

El quintet esportiu format per Júlia Font, Anna Comet, Virginia Pérez, Nuria Gil i Sheila Avilés han col·locat a Espanya en el mes alt, reeditant l'èxit aconseguit fa quatre anys en Peñagolosa, on tres d'aquestes dones, una d'elles la castellonenca Júlia Font, van aconseguir quedar entre les deu primeres en la classificació individual.

Espanya va aconseguir fer-se amb el campionat de Tailàndia de manera brillant. La alfondeguillense va travessar la línia de meta en novena posició, amb un temps de 4.02:41 hores.

Pujar