Castellano

L'actor Sergio Caballero interpretarà el missatge dels Reis Mags en la cavalcada d'Alfondeguilla

L'actor Sergio Caballero interpretarà el missatge dels Reis Mags en la cavalcada d'Alfondeguilla
  • El vila-realenc participarà en la cavalcada que enguany torna amb tota la seua esplendor

Alfondeguilla es prepara per a la Cavalcada de Reis Mags. Després de dos anys en què el municipi castellonenc va haver de suspendre la cavalcada per la pandèmia, enguany la visita de Ses Majestats d'Orient tornarà a realitzar-se com és habitual.

Cal recordar que en 2021 i 2022, Melchor, Gaspar i Baltasar van visitar Alfondeguilla arribant per les muntanyes i van saludar als xiquets des de les finestres i balcons.

No obstant això, aquest anys els Reis Mags entraran amb el seu carruatge pel carrer Major fins a la plaça de l'Ajuntament on després d'adorar al Xiquet Jesús dirigiran un missatge a xiquets i majors des del balcó consistorial.

Enguany, com a novetat, participarà l'actor Sergio Caballero, qui interpretarà el missatge real de Melchor, Gaspar i Baltasar.

Cal recordar que l'actor, natural de Vila-real, ja va participar en la Passió de Crist d'Alfondeguilla interpretat el paper d'un apòstol de Jesús i va protagonitzar la sèrie La Vall que À Punt va gravar a Alfondeguilla, per la qual cosa la seua vinculació amb aquesta localitat de la Plana Baixa és significativa.

Pujar