Castellano

Júlia Font, l'atleta d'Alfondeguilla, campiona d'Espanya de Carreras de Muntanya 2023

Júlia Font, l'atleta d'Alfondeguilla, campiona d'Espanya de Carreras de Muntanya 2023
  • L'esportista va conquistar a la fi de 2022 el mundial de trail que es va disputar a Tailàndia

Júlia Font, l'atleta d'Alfondeguilla, continua collint èxits. La castellonenca s'ha proclamat campiona d'Espanya de Carrer de Muntanya 2023 que es va disputar aquest cap de setmana a Lloret de Mar.

La prova, amb un total de 16 quilòmetres de recorregut, amb 596 menys de desnivell positiu que s'acumulaven en 10 quilòmetres d'aquest.

L'esportista d'Alfondeguilla va aconseguir finalitzar la prova amb un temps d'1.14:08 hores.

Cal recordar que a la fi de 2022, Font s'alçava amb el campionat mundial de trail que es va disputar a Tailàndia. En aquella prova, la alfondeguillera aconseguia l'or amb la selecció espanyola en la marató femenina celebrada a Tailàndia. Júlia Font va travessar la línia de meta en novena posició, amb un temps de 4.02:41 hores.

elperiodic.com va tindre l'oportunitat d'entrevistar aquesta jove que als seus 28 anys va començar en el món de la muntanya animada pels seus pares. Amb el temps, va fer de l'esport la seua professió.

Pirineus, els Alps, Tailàndia, Macedònia o Les Açores, són algunes de les parts del món on Júlia Font ha deixat empremta. També a Alfondeguilla on va aconseguir el rècord de la Volta al Terme, una de les competicions de muntanya deganes a la província de Castelló i Espanya.

Pujar