Castellano

Finalitzat el catàleg de patrimoni cultural i pedra en sec d'Alfondeguilla

Finalitzat el catàleg de patrimoni cultural i pedra en sec d'Alfondeguilla
  • L'ajuntament iniciarà ara els treballs de restauració i posada en valor dels elements patrimonials

L'Ajuntament d'Alfondeguilla ha finalitzat, després de mesos de treball, el catàleg de protecció del patrimoni cultural i de pedra en sec de la localitat.

L'alcalde, Salvador Ventura, ha destacat la importància del treball realitzat durant tot aquest temps per a catalogar el patrimoni que es troba en el terme municipal per a poder recuperar-lo i posar-lo en valor.

“En aquesta legislatura hem fet un primer pas important per a catalogar el patrimoni que ens permetrà una segona fase, la recuperació i posada en valor”, ha assegurat Ventura.

Després de la seua elaboració, l'Ajuntament iniciarà la restauració dels principals elements, actuant en aquells que siga més urgent o siguen més necessaris.

“Amb això sumarem un al·licient més perquè més persones decidisquen visitar Alfondeguilla i gaudir no sols del nostre monumental patrimoni natural sinó també dels elements culturals i històrics que tenim”, ha afegit l'alcalde.

Així mateix, Salvador Ventura ha agraït a José Bon i Silvestre Vilar el treball desinteressat per a poder realitzar amb èxit els treballs de camp.

Pujar