Castellano

El delegat Diocesà per a la Junta de Setmana Santa de Segorbe-Castellón pronuncia el Pregó a Alfondeguilla

El delegat Diocesà per a la Junta de Setmana Santa de Segorbe-Castellón pronuncia el Pregó a Alfondeguilla
  • Pascual Luis Segura va introduir als fidels en els pròxims actes de la Passió, Mort i Resurrecció de Jesús

El Delegat Diocesà per a la Junta Diocesana de Confraries, Germanors i Associacions de Setmana Santa de la Diòcesi de Segorbe-Castellón, Pascual Luis Segura Moreno, va pronunciar el tradicional pregó de Setmana Santa en la parròquia de Sant Bartolomé d'Alfondeguilla.

Després de la missa, oficiada pel rector Rafael García, i després de la presentació del pregoner per part del president de la Confraria del Santíssim Crist del Calvari d'Alfondeguilla, Ramón Berona, el pregoner va prendre la paraula per a introduir als fidels en la imminent Setmana Santa.

Luis Pascual Segura va destacar, en el Pregó, la Setmana Santa d'Alfondeguilla i les imatges que es trauen en processó per a reviure, al costat de la representació de la Passió, les últimes hores de vida de Jesús i la Resurrecció del Senyor.

Així mateix, el pregoner va fer al·lusió a la fe, destacant la labor i implicació de confrares i veïns d'aquesta localitat castellonenca, i va parlar de l'esperança que suposa per als cristians la Resurrecció.

Pujar