Castellano

El cadàver trobat a Alfondeguilla estava deteriorat per l'acció dels animals salvatges

El cadàver trobat a Alfondeguilla estava deteriorat per l'acció dels animals salvatges
  • La Guàrdia Civil continuava aquest matí amb les investigacions en el lloc on va ser trobat el cos d'una dona d'entre 30 i 50 anys

Commoció i incredulitat. Així es troba el tranquil poble d'Alfondeguilla (Castelló) on dimarts passat va ser trobat un cadàver semienterrado en la partida dels Vinyes, en una de les zones més transitades per senderistes en la seua ruta cap al Castell de Castro.

A primera hora d'aquest matí, la Guàrdia Civil continuava amb les seues investigacions in situ, de fet una parella d'agents eixia poc després de les 9.00 hores del camí on van trobar el cos sense vida d'una dona què portaria morta alrededor de 4 mesos, segons les primeres dades que han transcendit.

Les primeres investigacions, després de practicar-li la primera autòpsia al cadàver, assenyalen que es tracta d'una dona d'entre 30 i 50 anys.

Va ser un particular qui va trobar el cos semienterrado entre matolls en una zona forestal a pocs quilòmetres d'Alfondeguilla.

Les feristeles s'han menjat part del cos

Pel que sembla, el cos va aparéixer complet però amb les extremitats bastants deteriorades possiblement per l'acció dels animals, atés que aqueixa zona està bastant concorreguda per senglars i raboses.

De fet, segons les primeres informacions al cos li faltaven les mans i els peus, i els animals podrien haver mossegat parts de la cara.

El cas trenca la tranquil·litat del poble

El dimarts a la vesprada, la presència de la Guàrdia Civil, bombers i la funerària van alçar totes les sospites i van trencar la tranquil·litat d'aquesta localitat del sud de Castelló.

Pujar