Castellano

Alfondeguilla millora l'accessibilitat de la piscina municipal

Alfondeguilla millora l'accessibilitat de la piscina municipal
  • La instal·lació obri la temporada estival el dissabte 26 de juny en horari d'11 a 19 hores

MÉS FOTOS
Alfondeguilla millora l'accessibilitat de la piscina municipal - (foto 2)

La piscina municipal d'Alfondeguilla obri al públic el dissabte 26 de juny. Després de dos anys de tancament, el 2020 l'Ajuntament va decidir no obrir la instal·lació per la pandèmia, s'han hagut de realitzar diverses millores a la sala de màquines, s'han canviat les portes dels vestuaris que abans d'eren de fusta per portes d'alumini i s'ha instal·lat una escala en el got gran per a persones amb mobilitat reduïda.

D'aquesta manera, segons l'alcalde de la localitat, Salvador Ventura, "facilitarem l'entrada i eixida de les persones que tenen problemes de mobilitat". A més ha assenyalat que "aquesta millora és fruit de la recollida de les demandes dels usuaris i veïns d'Alfondeguilla, que intentem escometre sempre dins de les nostres possibilitats atès que som un municipi xicotet, amb pocs recursos, i aquesta despesa l'hem d'assumir des de l'Ajuntament perquè ni Generalitat ni Diputació donen ajudes per a això".
L'horari de la piscina serà, de dilluns a diumenge, d'11 a 19 hores i el preu serà de 1,50 euros per als xiquets de dilluns a divendres i 2 euros en cap de setmana i festius. I el preu per als adults és de 1,70 euros de dilluns a divendres i 2,50 euros dissabtes, diumenges i festius.

Mesures covid

L'Ajuntament d'Alfondeguilla durà a terme cada dia la desinfecció de les condícies de la piscina municipal tant a mitjan matí com en finalitzar la vesprada. Així mateix, com estableix la normativa, l'aforament de la piscina està fixat en el 75% i les condícies i vestuaris al 50%.

Pujar