Castellano

Alfondeguilla inicia els preparatius per al 20é aniversari de la Passió

Alfondeguilla inicia els preparatius per al 20é aniversari de la Passió
  • Arranquen els assajos amb la participació del centenar de veïns que dona vida a la representació

MÉS FOTOS
Alfondeguilla inicia els preparatius per al 20é aniversari de la Passió - (foto 2)

El Grup de Teatre Mans Obertes d'Alfondeguilla ha posat en marxa la maquinària per a tornar a representar la Passió dissabte 23 de març a les 22.30 hores. Serà l'edició número XX de la iniciativa que se celebra en el municipi de 900 habitants de la Plana Baixa.

Els carrers de la població es convertiran novament en un escenari i seran més d'un centenar de residents els que donaran vida a la recreació de les últimes hores de Crist abans de la seua mort i resurrecció. Els protagonistes de les diferents escenes ja han iniciat els assajos per separat per a recordar i repassar els textos dels personatges als quals encarnen any rere any.

El disseny del cartell anunciador de la cita és a càrrec de la dissenyadora local Elena Torres, el qual es donarà a conéixer en els pròxims dies i es difondrà per les localitats de la comarca, en atraure cada any la representació a més de 1.500 veïns de la zona.

El director de la Passió, Simon Font, ha destacat el valor “especial” de l'edició del 2024 en tractar-se del 20é aniversari: “És una iniciativa que es manté gràcies a la gran implicació de tot el poble i esperem que puga continuar viva durant molts anys més”, ha apuntat.

“Alfondeguilla es transforma durant tot un dia a Jerusalem: uns munten escenaris, uns altres presten els seus vestits per als qui venen de fora i alguns s'encarreguen del sopar de germanor”, ha explicat Font, qui sosté que “això és el que fa de la Passió un projecte únic”.

Pujar