Castellano

Alfondeguilla exigeix a Sanitat que recupere el servei de metge una vesprada a la setmana i dissabte al matí

Alfondeguilla exigeix a Sanitat que recupere el servei de metge una vesprada a la setmana i dissabte al matí
  • L'alcalde, Salvador Ventura, ha defensat una sanitat de qualitat “perquè els nostres veïns no hagen de desplaçar-se contínuament a la Vall d'Uixó”

L'alcalde d'Alfondeguilla, Salvador Ventura, ha exigit a la conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública que millore el servei de metge en el consultori de la localitat. Així, el primer edil reclama recuperar el servei d'atenció a la vesprada una vegada per setmana, restablir el servei el dissabte al matí, acabar amb l'absència de metge que moltes vegades pateixen els veïns i que al més prompte possible la conselleria pose en marxa la Unitat d'Hospitalització a domicili.

“En l'estiu de 2022, es van restablir la majoria de serveis cancel·lats per la pandèmia i es va augmentar la plantilla de metges i infermers. No obstant això a Alfondeguilla el servei de metge i infermer ha anat a menys i des de la Generalitat Valenciana no s'ha donat cap explicació a l'ajuntament”, ha assegurat Ventura.

“Tampoc entenem que si s'han creat noves places a la Vall d'Uixó, municipi del qual depenem a nivell sanitari, se'ns tracte com a ciutadans de segona categoria”, ha continuat, per això “entenem que les autoritats responsables han de reparar el mal que estan fent als veïns del nostre municipi”.

Per això, l'alcalde va presentar una moció al ple municipal de gener que va comptar amb els vots a favor del grup municipal popular i del grup municipal socialista, mentre que Compromís es va abstindre.

Pujar