Castellano

Cs obté el suport unànime del ple de L'Alfàs del Pi per a la proposta de rebuig al transfuguisme

  • Maribel Torres ha defensat “mesures de garantia per a la seguretat i convivència ciutadana enfront de l'ocupació il·legal d'habitatges”

La portaveu del grup municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de L'Alfàs del Pi, Maribel Torres, ha agraït "el suport del ple a la proposta de rebuig al transfuguisme com a pràctica de corrupció política que dinamita l'estabilitat democràtica de les corporacions locals. És una gran satisfacció que haja tirat avant per unanimitat, amb el suport de totes les formacions polítiques de la corporació”.

L'edil ha explicat que “també hem aconseguit que es contemple per primera vegada l'aprovació de mesures de garantia per a la seguretat i convivència ciutadana enfront de l'ocupació il·legal d'habitatges, una iniciativa que compta amb el suport tant dels propietaris com del veïnat que pateix aquesta situació”. Torres ha volgut remarcar “el nostre suport als qui, per diverses circumstàncies, es veuen en la tessitura d'haver d'abandonar el seu habitatge o són desnonats. Demanem a l'administració el desenvolupament de polítiques per a ajudar a complir el dret de tots a l'una habitatge digne”.

La portaveu de Cs ha reclamat a més el seguiment d'algunes accions com a neteja viària i recollida de residus i el Programa Edificant i el pagament de les ajudes als autònoms oferides per la Diputació Provincial, incidint en la necessitat de rebre altres subvencions com les oferides per Pateco als municipis per a programes de modernització comercial. La regidora ha manifestat la seua preocupació “per la situació dels serveis oferits en els programes de Turisme de Salut com a carta de presentació del municipi, crec que és el moment de buscar alternatives”.

El grup municipal de Ciutadans s'ha posicionat durant el ple en contra de la retirada del nom de Joan Carles I de la llista de carrers municipal i de la Plaça de la Casa de Cultura apel·lant a les activitats presumptament delictives del Rei Emèrit. Torres ha argumentat que “serà l'autoritat judicial qui haja de resoldre. Ara la nostra responsabilitat és atendre els problemes dels ciutadans, no distraure l'atenció amb coses que no toquen”.

Pujar