Castellano
CAIGUDA MENOR L'Alfàs del Pi

Ferit greu un xiquet en caure des del cinqué pis d'un hotel de L'Alfàs del Pi mentre feia parkour

Ferit greu un xiquet en caure des del cinqué pis d'un hotel de L'Alfàs del Pi mentre feia parkour
  • El menor, d'11 anys, va caure en trepitjar una cúpula, la mare va haver de ser traslladada a l'hospital amb una forta crisi d'ansietat

Un xiquet d'11 anys ha resultat ferit després de caure accidentalment d'un cinqué pis en un hotel de l'Alfàs del Pi. Pel que sembla, el menor estava realitzant parkour i en trepitjar una cúpula, aquesta es va véncer, encara que el menor finalment va morir anit segons fonts de la Comandància de la Guàrdia Civil.

El succés va tindre lloc sobre les 15 hores d'aquest diumenge, quan van alertar als serveis d'urgències de la Comunitat Valenciana. El CICU va mobilitzar immediatament una unitat del SAMU i una unitat de SVB.

L'equip mèdic va realitzar diverses maniobres fins a aconseguir estabilitzar al xiquet, d'11 anys d'edat.

Després d'això, el ferit va ser evacuat per politraumatisme, en l'ambulància de suport vital avançat, a l'hospital Marina Baixa de La Vila Joiosa. Posteriorment, el menor va ser traslladat en una unitat del SAMU, a l'hospital General Universitari Doctor Balmis d'Alacant.

La mare del menor, de 47 anys, va ser traslladada per crisis d'ansietat al mateix centre hospitalari, en la unitat de suport vital bàsic.

Per a realitzar aquest trasllat, el CICU va sol·licitar l'acompanyament de la Policia Local de La Vila Joiosa, des de l'hospital fins a l'autovia. Una vegada allí, la Guàrdia Civil es va encarregar del recorregut, fins a l'arribada a la ciutat d'Alacant. Ja en la capital, la Policia Local d'Alacant va obrir el passe a l'ambulància, fins a arribar al centre hospitalari.

D'aquesta manera, es va aconseguir que l'ambulància circulara a una velocitat constant, la qual cosa va facilitar la labor de l'equip mèdic del SAMU per a mantindre l'estabilitat del pacient.

Pujar