Castellano
CAIGUDA MENOR L'ALFÀS DEL PI

Mor el menor que va caure des del terrat d'un hotel a l'Alfàs del Pi fent parkour

Mor el menor que va caure des del terrat d'un hotel a l'Alfàs del Pi fent parkour
  • La Guàrdia Civil apunta a una negligència per part del menor que no estava allotjat en l'establiment i investiga com es va colar a l'hotel

Mor el menor que va caure des del terrat d'un hotel a l'Alfàs del Pi fent parkour, segons ha confirmat la Comandància de la Guàrdia Civil d'Alacant. L'accident va tindre lloc sobre les 15 hores i el menor d'11 anys moria a l'hospital General d'Alacant sobre les 23.30 hores, on va ser traslladat en estat molt greu.
Malgrat això, la Comandància de la Guàrdia Civil d'Alacant ha obert una investigació sobre com es va poder colar del menor d'11 anys, de nacionalitat noruega i veí de l'Alfàs del Pi, en el terrat d'un hotel a l'Alfàs del Pi i que va caure mentre feia parkour des d'un cinqué pis.

Segons la Benemèrita, es “té oberta una investigació per a corroborar com van ocórrer els fets”. “Si bé, tot apunta al fet que va existir una negligència per part del menor, que no estava allotjat en l'establiment, i que es va colar fins al terrat de l'Hotel per a fer Parkour al costat d'un altre amic”, afirma la Guàrdia Civil.

Per accident, el menor es va precipitar des d'una altura d'uns 16 metres, caient des del terrat fins a l'hall de la planta baixa.

Pujar