Castellano

Pugen a nou els ferits en l'incendi d'un habitatge a Alfafar en què ha mort una persona

Pugen a nou els ferits en l'incendi d'un habitatge a Alfafar en què ha mort una persona
  • Tot l'edifici ha estat evacuat amb màscares de rescat per evitar més afecció del fum

MÉS FOTOS
Pugen a nou els ferits en l'incendi d'un habitatge a Alfafar en què ha mort una persona - (foto 2)
Pugen a nou els ferits en l'incendi d'un habitatge a Alfafar en què ha mort una persona - (foto 3)
Pugen a nou els ferits en l'incendi d'un habitatge a Alfafar en què ha mort una persona - (foto 4)
Pugen a nou els ferits en l'incendi d'un habitatge a Alfafar en què ha mort una persona - (foto 5)

Una persona ha mort aquest matí a l'incendi de la seua vivenda a Alfafar. No han pogut fer res els serveis sanitaris per salvar-li la vida, ha mort a l'acte, segons confirmen fonts del Consorci Provincial de Bombers de València que ha intervingut en l'extinció. A més, nou persones han resultat ferides i cinc han estat traslladades a diferents hospitals, segons han confirmat fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències.

Les flames s'han declarat diumenge a dilluns a la nit i s'ha hagut d'evacuar a l'edifici sencer a causa de la virulència de les flames i la quantitat de fum. Tots els evacuats han sortit de l'edifici amb màscares de rescat per evitar més afecció del fum. El foc ha començat al primer pis de l'edifici, que compta amb tres plantes. Com a conseqüència de les flames, una persona de 59 anys ha perdut la vida.

A més, nou persones més han estat assistides per inhalació de fum; cinc han estat traslladades a centres hospitalaris i les altres quatre han estat donades d'alta "in situ". A l'hospital La Fe de València han estat traslladats una dona de 65 anys, a l'ambulància del SAMU; i una menor de 17 anys i dos homes de 20 i 34 anys, a l'ambulància convencional. A l'hospital Doctor Peset de València ha estat evacuat un home de 42 anys a la unitat SVB.

Hi han intervingut tres dotacions de Catarroja, Torrent i Silla.

Pujar