Castellano

Condemnada a 9 anys de presó a una prostituta que va matar a punyalades a un client a Alfafar

Condemnada a 9 anys de presó a una prostituta que va matar a punyalades a un client a Alfafar
  • La dona va fugir després del crim i va ser detinguda onze anys després a Portugal. La magistrada la condemna per homicidi amb eximent incomplet de legítima defensa després del veredicte de culpabilitat emès pel jurat

L'Audiència Provincial de València ha condemnat a nou anys de presó per un delicte d'homicidi a una prostituta que va matar a un client de 16 punyalades després que mantingueren una baralla després de realitzar un servei en la casa del mort en la localitat d'Alfafar perquè aquest no li deixava abandonar la casa.

L'homicidi es va produir al desembre de 2005 quan la dona, que tenia 21 anys en el moment dels fets, i la víctima es van conèixer en una discoteca de València i van acordar mantenir relacions sexuals a canvi de 120 euros, per la qual cosa van anar fins a la casa que ell tenia a Alfafar.

Després del veredicte de culpabilitat emès pel jurat popular, la magistrada imposa a l'agressora 9 anys de presó per un delicte d'homicidi amb l'eximent incomplet de legítima defensa en considerar que "es va excedir en la intensitat dels mitjans emprats per a defensar-se, que no van ser proporcionats a la gravetat i intensitat de l'amenaça que provenia d'Alexis, que havia consumit alcohol, per la qual cosa els seus reflexos es trobaven disminuïts".

La víctima tenia una filla de 23 anys, que precisa de tractament psicològic i psiquiàtric per un problema de duel no resolt amb pèrdua de memòria. Després del crim, l'acusada, de nacionalitat brasilera, va cridar a una amiga, li va explicar l'ocorregut i va fugir. Va estar en parador desconegut fins a octubre de 2016, quan va ser detinguda a Portugal.

Pujar