Castellano

Alfafar prepara el seu Pla Estratègic Municipal per a liderar l'Agenda 2030

Alfafar prepara el seu Pla Estratègic Municipal per a liderar l'Agenda 2030
  • Aquest full de ruta treballa de manera col·laborativa amb la ciutadania per a establir objectius municipals

MÉS FOTOS
Alfafar prepara el seu Pla Estratègic Municipal per a liderar l'Agenda 2030 - (foto 2)
Alfafar prepara el seu Pla Estratègic Municipal per a liderar l'Agenda 2030 - (foto 3)

L'Ajuntament d'Alfafar està treballant en el desenvolupament del seu Pla Estratègic Municipal (PEM) Alfafar 2030. Aquest projecte té com a finalitat establir una sèrie d'objectius estratègics que definisquen el model de ciutat d'Alfafar.

Per a l'elaboració del PEM, el consistori cerca la participació i implicació de la ciutadania. Per això, es realitzaran diferents accions formatives, informatives i participatives que permeten incloure la visió ciutadana en el projecte.

En el marc de les actuacions del PEM Alfafar 2030 s'inclou també la capacitació al personal tècnic municipal sota el paraigua de l'Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Aquesta sessió ha comptat amb la presència de l'expert Víctor Bonilla, professor d'Escola de Govern de l'Organització dels Estats Americans (OEA) i Doctor en Gestió Pública i Governabilitat.

Després de conèixer la visió estratègica d'Alfafar i analitzar el projecte, Bonilla ha afirmat que "Alfafar compta amb un projecte que li pot situar com a líder de l'Agenda 2030 a Espanya".

Pla Estratègic Municipal Alfafar 2030
El Pla Estratègic Municipal Alfafar 2030 s'encarrega d'alinear totes les estratègies sectorials de l'ajuntament i fixar un horitzó comú sobre la base de cinc eixos generals. Alfafar 2030, després d'analitzar la seua situació actual, fixa un full de ruta amb la qual aconseguir els seus objectius estratègics.

Com a part del compromís d'Alfafar per la inclusió de totes les persones, un desenvolupament eficaç i sostenible i la posada en valor de la participació transversal i interdepartamental, una de les principals línies d'actuació és la d'informació i sensibilització ciutadana, administrativa, associativa i governamental.

Pujar