elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

En marxa les ajudes d'escolarització de 0 a 3 anys i transport per a estudiants d'Aldaia

    Les persones interessades compten amb un termini de 10 dies hàbils per a presentar les al·legacions oportunes. Els sol·licitants poden accedir a les llistes provisionals en la web de l'Ajuntament, www.aldaia.es, a través del número que es va assignar a la sol·licitud el dia de la presentació en el Registre d'Entrada Municipal.

    El passat 11 de febrer s'obria el termini de sol·licitud per a les ajudes específiques a les famílies que tenen fills i filles escolaritzats en el primer cicle d'educació infantil durant el curs acadèmic 2018/2019 en centres d'educació infantil i també les ajudes a la mobilitat destinades a col·laborar amb les despeses derivades del transport per a Estudiants Universitaris, Màsters habilitants, de Batxiller, de Cicles Formatius de Grau mitjà i superior, i de Formació Professional Bàsica, així com cicles de Formació Musical impartits en Conservatoris.

    La quantia de les beques de transport augmenten aquest exercici fins a un 50% respecte a les rebudes en anys anteriors. Així doncs, per al curs 2018/2019 aquestes ajudes seran, en termes generals, d'un màxim de 125 euros enfront dels 80 euros que s'atorgaven fins al moment. Respecte a les ajudes a la matrícula de 0 a 3 anys, els beneficiaris rebran fins a 100 euros.

    Els interessats poden realitzar qualsevol consulta o informació sobre aquest tema en el telèfon 96 198 88 12 o dirigir-se a l'Av/Miguel Hernández núm.40 Baix, de dilluns a divendres i en horari de 9 a 13 hores. Una vegada finalitzat el període d'al·legacions i solucionats els possibles errors, des del consistori es faran públics els llistats definitius de les persones que accediran a aquestes ajudes.

    Pujar