elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detenen a un home que va intentar forçar sexualment a una dona en un centre comercial d'Aldaia

Detenen a un home que va intentar forçar sexualment a una dona en un centre comercial d'Aldaia
  • En una zona de càrrega i descàrrega on no hi havia gent, l'autor va agarrar amb força per la nina a la jove i va aprofitar per a despullar-se de cintura cap avall i realitzar-li tocaments en parts íntimes i besos forçats

La Guàrdia Civil de València ha detingut a un home que va perseguir a una dona i va intentar forçar-la a tenir relacions sexuals en un corredor d'un conegut centre comercial d'Aldaia.

Els fets van succeir el dia 1 sobre les 12.00 hores. La víctima, una dona de 40 anys, de nacionalitat colombiana, que es trobava fent unes compres en un conegut centre comercial d'Aldaia, va observar com un home va cridar la seua atenció i li va oferir diners per mantenir relacions sexuals.

La dona, va fer cas omís i va continuar caminant per les instal·lacions. L'home va començar a seguir-la pels corredors i botigues del centre comercial i li va proferir diversos comentaris obscens i no va cessar d'insistir-li en la seua proposta. La xica, va decidir accelerar el pas per a abandonar les instal·lacions.

En un moment donat, en una zona de càrrega i descàrrega on no hi havia gent, l'autor va agarrar amb força per la nina a la jove. L'agressor, va aprofitar aqueixos instants per a despullar-se de cintura cap avall i realitzar-li tocaments en parts íntimes i besos forçats.

La víctima va aconseguir escapolir-se del seu agressor, al mateix temps que una patrulla de la Policia Local d'Aldaia estava realitzant servei de prevenció de la seguretat ciutadana pel lloc. Immediatament, els agents van auxiliar a la víctima. L'autor va eixir corrent en veure als uniformats, però li van donar abast en pocs segons.

La dona, que es trobava en un estat de xoc i d'un nerviosisme important, va manifestar a la Policia Local que l'autor l'havia seguida, insultat. Els agents van procedir a identificar a l'autor i van traslladar a la víctima al Lloc Principal de la Guàrdia Civil d'Aldaia. Una vegada allí, la jove va declarar que l'autor també havia intentat forçar-la a tenir relacions sexuals amb ell. Agents de la Guàrdia Civil de València van portar a la jove a l'hospital per a un reconeixement mèdic amb el resultat d'una lesió lleu en la nina.

A les 18.00 hores, d'aqueix mateix dia, la Guàrdia Civil de València va detenir a un home de 33 anys, de nacionalitat espanyola, per un delicte d'abusos sexuals i lesions en la localitat de Xiva, d'on és veí.

La Guàrdia Civil de València ha localitzat a una altra dona de 47 anys, de nacionalitat espanyola, que aqueix mateix dia, també va ser seguida per l'autor. A aquesta dona també li va oferir diners per tenir relacions sexuals i li va proferir comentaris obscens.

A més, hi ha una tercera dona de 53 anys, de nacionalitat espanyola, que ha denunciat que, poques setmanes abans, va patir els mateixos fets que aquesta última.

Les diligències han sigut lliurades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 de Torrent.

Pujar