Castellano

Consum obri un nou supermercat a Aldaia i contracta 38 veïns

Consum obri un nou supermercat a Aldaia i contracta 38 veïns
  • Amb aquesta botiga, Consum arriba als 189 establiments a la província de València i als 484 a tota la Comunitat Valenciana

Consum obri un nou supermercat a Aldaia (València), amb el qual suma deu obertures des de començament d’any. La Cooperativa ha contractat 38 persones de la ciutat i poblacions pròximes, en una aposta per l’economia local i la conciliació com a part dels seus valors cooperatius. Es tracta de la tercera tenda que Consum obri en esta localitat valenciana.

La Cooperativa continua apostant per la sostenibilitat de la seua activitat amb este nou supermercat ecoeficient, que consumix un 40% menys d’energia que un de convencional. Amb esta tenda, Consum arriba als 189 establiments a la província de València i als 484 a tota la Comunitat Valenciana, entre tendes pròpies i franquícies Charter.

El nou supermercat d’Aldaia, de 1.425 m2 de superfície, està situat al carrer de la Solidaritat, núm. 4, al barri del Crist, i compta amb 72 places de pàrquing gratuït i dos punts per a recàrrega de cotxe elèctric.

Té un horari d’atenció al públic de dilluns a dissabte de 9.00 a 21.30 hores i seguix el nou model de tenda, en el qual preval l’experiència del client i la sostenibilitat. Disposa de compra a domicili, atenció personalitzada en pescateria, xarcuteria i carnisseria, secció de fruita i verdura al detall, forn i la secció de perfumeria de Consum, amb atenció personalitzada i les marques exclusives Consum, Kyrey, Kyrey for Men, Kyrey Pharma, Vitality, Consum ECO i Consum Kids.

Avantatges de treballar en Consum

Els treballadors dels supermercats Consum disfruten de cinc setmanes de vacances, jornada contínua de matins o vesprades i acostament del seu domicili al lloc de treball, per a fomentar la conciliació. Tenen formació contínua per a promoure el seu creixement professional, dins de l’horari laboral. A més, la Cooperativa està implantant en les tendes la setmana laboral de cinc dies, amb la qual els treballadors disfruten de dos dies lliures a la setmana i un cap de setmana llarg cada cinc setmanes.

A més, els treballadors compten amb mesures de suport a la família, com una paga extraordinària per a treballadors amb fills amb discapacitat, un val-cistella de 50 € per naixement, la possibilitat d’acumular les vacances després de la baixa maternal i el fet de poder acumular el permís de lactància en 23 dies seguits, entre d’altres. També disposen d’un val de Nadal, servici mèdic, préstecs per a socis i assegurança de vida i accidents.

Consum compta amb el segell Top Employers, per nové any consecutiu, fet que consolida la Cooperativa com una de les millors empreses per a treballar a Espanya. Esta certificació avala les bones pràctiques en matèria de recursos humans de les organitzacions i valida la gestió de la Cooperativa en matèria de personal, per ser una empresa que oferix condicions laborals excel·lents, secunda i fomenta el talent, s’esforça per millorar les pràctiques cap als seus treballadors i els permet evolucionar constantment.

Supermercat ecoeficient

Els supermercats ecoeficients de Consum disposen d’una tecnologia pionera en les seues instal·lacions frigorífiques, ja que utilitzen CO₂, un refrigerant natural per a la generació de fred, que reduïx les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle. A això se sumen altres mesures d’eficiència energètica, com ara il·luminació led, instal·lació de portes i tapes en el mobiliari frigorífic, control domòtic, etc.

L’objectiu és reduir la petjada de carboni de la Cooperativa any rere any per a complir el compromís de ser neutra en emissions d’abast 1 i 2 en 2030. Això inclou les emissions directes de la Cooperativa procedents dels vehicles de l’organització, les fonts fixes d’emissions, així com les emissions generades per les fuites de gasos refrigerants (abast 1) i les emissions associades a la producció de l’electricitat que Consum necessita per a exercir la seua activitat (abast 2).

Pujar