elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença el termini per a sol·licitar les ajudes de material escolar a Aldaia

Comença el termini per a sol·licitar les ajudes de material escolar a Aldaia
  • Ajudes destinades a tot l’alumnat de centres d’Infantil, Primària, Secundària, FP Bàsica, Batxillerat, Cicles Mitjà i Superior, Educació Especial i PFCB per al pròxim curs escolar

MÉS FOTOS
Comença el termini per a sol·licitar les ajudes de material escolar a Aldaia - (foto 2)

L’Ajuntament d’Aldaia ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a demanar les ajudes de material escolar per al curs 2021/2022, que romandrà obert fins al 15 d’octubre. El tràmit es pot realitzar de manera telemàtica amb el certificat digital, o presencialment en l’Oficina d’Informació de la planta baixa de l’ajuntament, per a la qual és imprescindible sol·licitar cita prèvia en el web, en l’app municipal, o en el telèfon 96 150 15 00.

Estes beques estan dirigides a l’alumnat de 2n cicle d’Educació Infantil, Primària, Secundària, Formació Professional Bàsica, Batxillerat, Cicles Mitjà i Superior, Educació Especial i PFCB per al curs escolar 2021/2022. Podent ser beneficiari tot aquell que estiga matriculat en un centre públic o concertat, menys el matriculat en un centre d’Educació Especial, que també podrà ser privat.

La quantia de les ajudes ascendix a 60 per a Batxiller i Cicles Mitjà i Superior; 50 en Educació Secundària, Formació Professional Bàsica, PFCB (Programes Formatius de Qualificació Bàsica) i Educació Especial (12 i més anys); 40 en Educació Primària i Educació Especial (6 a 11 anys); i 20 per alumne o alumna en el cas d’Educació Infantil 2n cicle i Educació Especial (3 a 5 anys). En cas de tindre la condició de família nombrosa i/o discapacitat, les quanties anteriors es veuran incrementades en un 50%.

Pujar