elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Aldaia premia l’excel·lència curricular de 97 alumnes i la trajectòria de 37 docents en la I edició de ‘Escoles de 10!’

Aldaia premia l’excel·lència curricular de 97 alumnes i la trajectòria de 37 docents en la I edició de ‘Escoles de 10!’

    El Teatre Auditori Municipal d'Aldaia es va omplir ahir de gom a gom en la celebració de la I edició de 'Escoles de 10!, un esdeveniment organitzat per primera vegada per la regidoria d'Educació per reconèixer l'esforç de la comunitat educativa. En aquest acte l'Ajuntament d'Aldaia va premiar a 97 alumnes per la seua excel·lència curricular i a 37 docents per la seua trajectòria.

    L'esdeveniment va arrancar amb l'actuació de l'esportista de gimnàstica rítmica Núria López, campiona Provincial del Trofeu Federació i del grup de xiquetes de gimnàstica rítmica d'Aldaia, sisenes classificades al campionat d'Espanya. Seguidament, es va realitzar la lectura d'un poema que va donar pas al reconeixement als 37 docents jubilats des del curs 2016 de deu centres educatius -els C.E.I.P. Ausiàs March, Juan Antonio Martínez Torres, Nuestra Señora del Carmen, Platero y yo i Vicente Blasco Ibáñez; el C.C. Mariano Serra; els I.E.S. Beatriu Civera, Carles Salvador, Salvador Gadea i l' E.P.A. Clara Campoamor-. A tots ells se'ls va fer entrega d'una placa commemorativa per la seua funció i dedicació docent.

    A continuació, va ser el torn de l'alumnat del C.E.I.P Martínez Torres que, sota la direcció del professor de música, Ferran de Salazar, va amenitzar l'acte. L'esdeveniment va culminar amb l'entrega de premis a 97 alumnes per la seua excel·lència curricular, un reconeixement al seu esforç i resultats acadèmics durant anys en els diversos centres educatius: els C.E.I.P. Ausiàs March, Juan Antonio Martínez Torres, Mariano Benlliure, Nuestra Señora del Carmen, Platero y yo, Rajolar i Vicente Blasco Ibáñez; al C.C. Mariano Serra i als I.E.S. Beatriu Civera, Carles Salvador i Salvador Gadea.

    En aquesta I edició de 'Escoles de 10!', l'alcalde d'Aldaia, Guillermo Luján, va voler destacar el treball dels centres i de l'alumnat en aquest esdeveniment, «que naix amb l'objectiu de servir de reconeixement a la comunitat educativa del poble en general, i en particular, als centre educatius, docents, famílies, pares, mares i alumnes».

    Pujar