elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més 300 xiquets i xiquetes participen en la Escola d’Estiu d'Alcalà-Alcossebre

Més 300 xiquets i xiquetes participen en la Escola d’Estiu d'Alcalà-Alcossebre
  • La Regidoria d'Educació presta aquesta servei d'oci educatiu i lúdic, amb la finalitat d'afavorir la conciliació familiar durant les vacances escolars d'estiu

MÉS FOTOS
Més 300 xiquets i xiquetes participen en la Escola d’Estiu d'Alcalà-Alcossebre - (foto 2)

Més de 300 xiquets i xiquetes d'edats compreses entre els 3 i els 12 anys participaran aquest estiu en la Escola d’Estiu organitzada des de la Regidoria d'Educació, amb l'objectiu de facilitar la conciliació familiar durant les vacances escolars d'estiu. Les activitats de la Escola d’Estiu es realitzen en el CEIP La Mola i CEIP El Campanar, en horari de 10.00h a 13.00h, amb possibilitat d'ampliar de 8.00h a 14.00h. El passat 1 de juliol van començar les activitats que es prolongaran fins al 12 d'agost.

Les activitats que es desenvolupen giren entorn de la temàtica del cinema, amb manualitats, jocs d'aigua, tallers sobre pel·lícules i jocs cooperatius a més de sortides a la piscina i a la platja.

La regidora d'Educació, Selene Blázquez, ha destacat que “un any més, oferim a les famílies una opció molt completa perquè els seus fills i filles aprofiten les seves vacances escolars en un entorn divertit però també enriquidor i formatiu”.

Pujar