elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria de Joventut d'Alcalà-Alcossebre posa en marxa el nou programa d'oci “Pasqua Jove”

La Regidoria de Joventut d'Alcalà-Alcossebre posa en marxa el nou programa d'oci “Pasqua Jove”
  • Durant els dies no lectius de Setmana Santa i Pasqua, la joventut de la localitat podrà acudir al Casal Jove durant els matins per a participar en activitats esportives, cinefórum o com crear un currículum

La Regidoria de Joventut d'Alcalà-Alcossebre posa en marxa un nou programa d'oci que es desenvoluparà durant els dies de vacances escolars de la Setmana Santa i Pasqua: Pasqua Jove. Aprofitant la infraestructura del Casal Jove de Alcossebre, els dies 6, 11, 12, 13, 14 i 17 d'abril, en horari de 10.00h a 13.00h, s'oferiran activitats com cinefórum amb crispetes, com redactar el teu propi currículum, jocs cooperatius o esports com a pilates, caminada o hoquei. Les activitats s'impartiran per part del personal de la Regidoria, són totalment gratuïtes i no és necessari preinscriure's sinó acudir directament.

El regidor de Joventut, Jordi Batiste, ha destacat que “amb aquesta activitat, donem una alternativa d'entreteniment i oci actiu per a la nostra joventut, en uns dies en què no han d'acudir a classe i, a més, afavoreix la conciliació familiar”. Batiste ha insistit que “esperem que, com ja ocorre en els estius amb el Campus Jove, tinga molt èxit de participació i puga continuar organitzant-se en anys següents”

Pujar