elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria de Joventut d'Alcalà-Alcossebre imparteix un curs oficial per a ser socorrista

La Regidoria de Joventut d'Alcalà-Alcossebre imparteix un curs oficial per a ser socorrista
  • És un curs d'inserció soci-laboral, acreditat per la Creu Roja, per a persones majors de 16 anys i que comptarà amb 120 hores de formació amb continguts presencials i en línia

  • Preinscripció en línia de l'1 de desembre al 26 de gener de 2024 en aquest enllaç https://forms.gle/uWDBMbvtSCYM3KcU7

 

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ofereix l'oportunitat de formació i inserció laboral a joves majors de 16 anys amb la realització d'un curs de socorrisme terrestre i aquàtic que s'impartirà durant el 2024. El curs compta amb una part teòrica de Primers Auxilis, que s'impartirà en línia, del 6 de març al 14 d'abril i la seua corresponent part pràctica, els dies 8 i 22 de març i 5 i 12 d'abril, en horari de de 16.00h a 19.00h, en el CESAL d'Alcalà i una segona part de Socorrisme aquàtic, amb teoria en línia del 24 d'abril al 23 de juny i una part pràctica, en la piscina municipal d'Alcalà, del 10 al 21 de juny, de 16.00h a 19.00h. En total, 120 hores de formació teoricopràctica. La formació està acreditada oficialment per Creu Roja.

La preinscripció pot realitzar-se de manera en línia en l'enllaç https://forms.gle/uWDBMbvtSCYM3KcU7 de l'1 de desembre de 2023 al 26 de gener de 2024.

La regidora de Joventut, Malena Herrera, explicava que “pensem que aquest curs pot ser molt interessant perquè els i les joves de la nostra població puguen tindre la formació necessària per a tindre una alternativa laboral durant la temporada d'estiu, amb la facilitat que part del contingut és en línia i la part pràctica s'imparteix en la nostra localitat”.

Pujar