elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Regidoria d'Esports d'Alcalà-Alcossebre dona a conèixer les activitats esportives d'estiu

La Regidoria d'Esports d'Alcalà-Alcossebre dona a conèixer les activitats esportives d'estiu
  • A partir del 19 de juny començarà la inscripció per a les activitats que es realitzen en la piscina municipal (cursos de natació i aiguaeròbic)

  • Les classes d’aeròbic, ritmes llatins, ioga, taitxí són gratuïtes i sense inscripció prèvia i les activitats de senderisme i BTT requereixen inscripció en l'Oficina de Turisme d’Alcossebre

MÉS FOTOS
La Regidoria d'Esports d'Alcalà-Alcossebre dona a conèixer les activitats esportives d'estiu - (foto 2)

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha presentat el calendari d'activitats esportives municipals per a aquest estiu, en concret, des del 4 de juliol fins al 31 d'agost. El calendari contempla una àmplia oferta d'activitats monitorades, com a Ritmes Llatins en la plaça de La Mola tots els dilluns i dimecres de 20.00h a 21.00h, aeróbic en la plaça de La Mola dimarts i dijous de 20.00h a 21.00h  i Taitxí, dilluns i dimecres de 8.00h a 9.00h i Ioga, dimarts i dijous de 8.00h a 9.00h, que es practiquen en la zona sud de la platja Romana. Aquestes activitats no requereixen inscripció prèvia.

D'altra banda, des de la Regidoria es potencien les activitats a l'aire lliure, com el senderisme pel Parc Natural de la Serra d’Irta i les rutes BTT. Aquestes activitats tenen lloc tots els caps de setmana des del 9 de juliol fins al 20 d'agost i és necessari preinscriure's en l'Oficina de Turisme d’Alcossebre.

L'oferta esportiva es completa amb les activitats que es realitzen en la piscina municipal d'Alcalà: cursos de natació per a xiquets i xiquetes, natació de manteniment i per a majors i aiguaeròbic. La inscripció comença el 19 de juny a l'Ajuntament d'Alcalà i Oficines Municipals d’Alcossebre.

Pujar