14 de desembre de 2019 14/12/19

El PSPV-PSOE d'Alcalà-Alcossebre va presentar dues denúncies diumenge passat per la presumpta comissió de delictes electorals

El PSPV-PSOE d'Alcalà-Alcossebre va presentar dues denúncies diumenge passat per la presumpta comissió de delictes electorals - (foto 1)

  El Partit Socialista d'Alcalà de Xivert i Alcossebre va presentar dues denúncies diumenge passat davant la Guàrdia Civil per presumptes delictes electorals que podrien haver comés persones que tenien la intenció de beneficiar al Partit Popular.

  En un dels casos es denunciava que una persona d'edat avançada que havia sigut traslladada al col·legi electoral per persones vinculades al Partit Popular no va poder votar perquè ja ho havia fet per correu. Aquesta circumstància va generar gran sorpresa en la interessada que va manifestar davant la presidenta de la mesa que no havia sol·licitat el vot per correu.

  La segona denúncia es va realitzar perquè un home major i malalt va relatar que l'havia portat a votar una persona que és simpatitzant del Partit Popular, que sabia que de la seua malaltia i que a més li havia entregat els sobres que havia de depositar en les urnes.

  ocultar
  El PSPV-PSOE d'Alcalà-Alcossebre va presentar dues denúncies diumenge passat per la presumpta comissió de delictes electorals
  Pujar