elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El polígon industrial El Campaner d'Alcalà de Xivert estrena web per captar empreses

El polígon industrial El Campaner d'Alcalà de Xivert estrena web per captar empreses
  • És una de les accions realitzades per millorar la competitivitat, modernitzar i dotar de noves infraestructures a polígon industrial

El polígon industrial el Campaner d'Alcalà de Xivert compta amb una nova pàgina web, com a eina per millorar la seva visibilització i donar a conèixer les seues característiques i possibilitats de desenvolupament, de cara a la incorporació de noves empreses. A la nova web, baix el domini www.elcampaner.com , s'expliquen les característiques de les parcel·les disponibles, que van dels 800 als 5.875 metres quadrats, la tipologia de les edificacions, ocupació màxima, usos permesos així com modalitats de comercialització de les parcel·les. El web incorpora un dossier amb tota la informació, així com detalls sobre el seu emplaçament estratègic i accés directe des de la Nacional 340. Aquesta nova web serà accessible directament des de la pàgina web de l'IVACE i també des del web municipal, per tal de millorar el seu posicionament web.

La confecció d'aquesta nova web forma part del projecte millora, modernització i dotació de noves infraestructures en el polígon industrial El Campaner d'Alcalà de Xivert, que ha servit per facilitar la connexió viària, de vianants i ciclista, a través de noves voreres de vianants i zones de carril bici des del nucli urbà d'Alcalà, garantint així la seguretat viària per a les persones que es dirigeixen a peu o amb bicicleta fins al polígon. També s'ha realitzat un projecte de restauració paisatgística de la bassa de laminació i de la zona verda ja existent i s'han substituït les lluminàries per altres tipus LED amb major eficiència energètica. També s'han identificat els carrers i empreses de polígon amb noves retolacions. Totes aquestes accions, realitzades i gestionades des de l'Ajuntament, han tingut un cost de 200.000 euros i ha comptat amb una subvenció de 120.000 euros, per part de l'IVACE.

L'Alcalde Francisco Juan ha recalcat que "seguim sumant eines que donen  a conèixer les possibilitats de desenvolupament que pot tenir aquest polígon industrial. Esperem que, amb l'actuació que hem desenvolupat, més empreses s'interessen per implantar-se i es generen, així, nous llocs de treball per al nostre municipi".

 

Pujar