elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia Local d'Alcalà-Alcossebre reconeix als quatre agents que han aprovat la plaça d'Oficial

La Policia Local d'Alcalà-Alcossebre reconeix als quatre agents que han aprovat la plaça d'Oficial
  • Des de l'Ajuntament, es valora la promoció interna i consolidació d'ocupació en la plantilla de la Policia Local

La Policia Local d'Alcalà-Alcossebre ha reconegut als quatre agents del Cos que, durant el primer semestre de l'any 2020, van aprovar la plaça d'Oficial de Policia, després de superar el corresponent procés selectiu i el posterior curs de formació en l'Institut Valencià de la Seguretat Pública i Emergències.

El cap de la Policia Local, Abel Serret, destacava que “com no hem pogut realitzar l'acte protocol·lari coincidint amb la festivitat del Patró, realitzem aquest reconeixement públic, en presència de l'Alcalde i l'edil de Policia, valorant la  implicació dels ja oficials perquè les quatre places s'han consolidat per promoció interna”.

Per part seua, l'Alcalde Francisco Juan incidia en “l'important que resulta la formació contínua per a servidors públics com la Policia Local i es demostra així la nostra intenció de consolidar l'escalafó intermedi i la consolidació d'ocupació en la plantilla de la Policia Local”. En aquest sentit, destacava que “el següent pas serà el de continuar generant oferta d'ocupació pública amb les vacants generades en ascendir  aquests agents a oficials”.

Pujar