elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Policia Local d'Alcalà-Alcossebre realitza xarrades per a previndre l'assetjament escolar

La Policia Local d'Alcalà-Alcossebre realitza xarrades per a previndre l'assetjament escolar
  • L'alumnat de l'IES Serra d’Irta de 3r i 4t d'ESO rep formació per a identificar i posar fre a conductes d'assetjament

La Policia Local d'Alcalà-Alcossebre dona continuïtat a les accions per a lluitar contra l'assetjament escolar i, durant aquest curs 2023-2024, s'estan impartint xarrades als alumnes amb edats compreses entre els 13 i els 15 anys (3r i 4t d'ESO) en l'IES Serra d’Irta. S'ha triat aquest tram d'edat per a estiguen conscienciats de cara a l'arribada del nou alumnat provinent d'Educació Primària.

El Cap de la Policia Local, Abel Serret, destaca que “donem continuïtat a aquestes xarrades que es realitzen des de fa diversos cursos i que, hem comprovat, han donat els seus fruits avançant cap a l'erradicació del bullying escolar”.

L'edil de Seguretat, María Agut, ha destacat que “pensem que és fonamental que els nostres joves sàpiguen que les conductes relacionades amb l'assetjament poden tindre conseqüències molt greus i, per això, des de la regidoria dediquem els recursos tècnics i humans que són a la nostra mà per a formar als nostres joves, perquè sàpiguen identificar què és l'assetjament escolar, tant si són víctimes com a possibles autors”.

Pujar