elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oberta la preinscripció per a les activitats esportives municipals d'Alcalà-Alcossebre

Oberta la preinscripció per a les activitats esportives municipals d'Alcalà-Alcossebre
  • Per a evitar cues i aglomeracions, haurà d'entregar-se la fulla de preinscripció a l'Ajuntament o Oficines Municipals i, en cas d'haver més sol·licituds que places, es realitzarà un sorteig

La Regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha preparat el calendari d'activitats esportives municipals per al curs 2020-2021, marcades per l'aplicació de mesures per a evitar el contagi de la COVID-19. La primera de les mesures és fixar una preinscripció l'ordre de presentació de la qual no influirà a l'hora d'atorgar les places per a, d'aquesta manera, evitar que es formen cues i aglomeracions. En cas que hi haja més sol·licituds que places en una determinada activitat, es realitzarà un sorteig entre totes les fulles de preinscripció rebudes. Les fulles de preinscripció estan disponibles en el Registre de l'Ajuntament i Oficines Municipals de Alcossebre i també poden descarregar-se a través de la web municipal a l’enllaç http://www.alcaladexivert.es/sites/L01120043/files/2020-09/PREINSCRIPCI%C3%93%20ACTIVITATS%20ESPORTIVES.pdf

Podran presentar-se en el Registre de l'Ajuntament i Oficines Municipals de Alcossebre els dies 24, 25 i 28 de setembre. Una vegada presentades, es comunicarà via telefònica si tenen plaça disponible i, en aqueix cas, se'ls facilitarà la carta de pagament perquè puguen formalitzar la matrícula. “El nostre objectiu és evitar que es produïsquen aglomeracions a l'hora de matricular-se per això demanem que vinguen a entregar les fulles d'inscripcions durant aquests tres dies sense haver de preocupar-se per l'ordre de lliurament i, posteriorment, formalitzar la matrícula de manera escalonada”, ha explicat el regidor d'Esports, Jordi Batiste.

Els cursos oferits són d'aeròbic, step, pilates, ritmes llatins, taitxí, ioga terapèutic i tradicional i manteniment d'adults, en diversos horaris i en Alcalà, en Espai d’oci i CESAL i en el CESAL d’ Alcossebre. Amb la finalitat de complir les normes de seguretat de la COVID-19, tindran un màxim de 20 de places per a mantindre la distància de seguretat i els usuaris hauran de portar el material necessari per a realitzar l'activitat.

“Enguany, a causa de la COVID-19, hem hagut d'adaptar-nos a utilitzar únicament tres espais ja que no es poden utilitzar ni les instal·lacions dels col·legis ni del Club dels Jubilats, centrant-nos en tres espais municipals per a facilitar les labors de neteja, desinfecció i un major control d'aforament. Encara així es manté la mateixa oferta quant a nombre d'activitats que en anys anteriors”, ha assenyalat el regidor.

Pujar