elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El web municipal d'Alcalà-Alcossebre renova la seua imatge

El web municipal d'Alcalà-Alcossebre renova la seua imatge

    El web de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre www.alcaladexivert.es presenta una imatge renovada en el que és ja la seva versió definitiva. El nou web, que es va posar en marxa l'any passat, és molt similar a la versió inicial tot i que, en aquesta ocasió, s'ha canviat el colorit del menú principal i s'ha millorat optant per una seccions més fàcils de consultar i major espai destinat a imatges i grafismes més senzills. El web manté el Menú Principal des del qual s'accedeix les seccions Veïns-Visitants-Seu Electrònica. A través del menú principal, apareixen accessos directes com informació sobre el parc industrial el Campaner, mapa de Municipi Cardioprotegit, Notícies, Agenda, Farmàcies de Guàrdia, Horaris de Bus i Tren, etc. Tota la informació del web apareix en doble versió castellà i valencià, podent-se triar la versió des del menú inicial. El web pot visualitzar i consultar perfectament a través dels dispositius mòbils ja que compta amb un format específic especialment configurat per a això.

    La renovació i millora del web no ha suposat cap despesa econòmica per a l'Ajuntament ja que s'ha inclòs en els plans d'optimització de recursos municipals en noves tecnologies, a través del SEPAM de la Diputació Provincial de Castelló. La gestió de continguts tampoc suposa cap inversió extra per a l'Ajuntament ja que són treballadors municipals els que s'encarreguen.

    "Sabem que avui en dia és fonamental comptar amb les noves tecnologies per transmetre de la manera més fàcil i eficient informacions d'utilitat per als nostres veïns. Podem dir que la nostra web municipal és de les més avançades i modernes de la província, gràcies als programes de millora que es posen en marxa des de la Diputació Provincial ", ha assenyalat l'alcalde Francisco Juan.

    Pujar