elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Espai Labora Mòbil visitarà Alcalà de Xivert per a informar sobre serveis de cerca d'ocupació i formació

L’Espai Labora Mòbil visitarà Alcalà de Xivert per a informar sobre serveis de cerca d'ocupació i formació
  • Dimarts que ve 9 d'abril estarà situat, en horari de 10.00h a 18.00h, en el Passeig Herois del Marroc, enfront del CESAL d'Alcalà de Xivert i es pot accedir sense cita prèvia

L’Espai Labora Mòbil, l'autobús divulgatiu del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (Labora), estarà a Alcalà de Xivert dimarts que ve 9 d'abril, en horari de 10.00h a 18.00h, per a atendre els veïns i veïnes que requerisquen informació sobre els diferents serveis que ofereix la Generalitat Valenciana, en matèria de formació per a l'orientació laboral i cerca d'ocupació.

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre es va adherir al conveni de col·laboració entre Labora-SERVEF i la Federació Valenciana de Municipis i Províncies per al desenvolupament i posada en marxa dels punts Espai Labora Mòbils en la Comunitat Valenciana, per a difondre i acostar al municipi aquests serveis dirigits a aturats o demandants d'ocupació. “Pensem que és molt positiu que els nostres veïns i veïnes puguen disposar d'aquest servei, sense haver de desplaçar-se a altres poblacions que compten amb un centre de Labora, ja siguen estudiants o persones que estan buscant una alternativa laboral” ha destacat l'Alcalde Francisco Juan.

Les persones interessades poden acudir sense cita prèvia i el personal tècnic els ensenyarà a usar la web de Labora i l'aplicació per a mòbil perquè les persones interessades puguen fer les seues gestions sense necessitat de desplaçar-se fins a la seua oficina més pròxima en cas de no ser necessari. També els ajudaran a donar-se d'alta o renovar la demanda, els informaran sobre els diferents portals d'ocupació on trobar una ocupació com a GVA Jobs, cursos de formació, tallers d'ocupació, la Xarxa Euros,  l’Espai Empreses, beques i ajudes. També es pot aportar informació d'interés sobre com actualitzar currículums, consultar ofertes d'ocupació, obtindre cartes de presentació, inscriure's a ofertes d'ocupació, informar-se sobre cursos de formació o obtindre certificats laborals.

Pujar