elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ultima el condicionament de les platges

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ultima el condicionament de les platges
  • Ja es presta el servei de salvament en Les Fonts, Carregador i Romana, s'han instal·lat les passarel·les d'accés i funcionen dutxes i llavapeus

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ultima el condicionament de les platges - (foto 2)
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ultima el condicionament de les platges - (foto 3)

Les regidories de Serveis i Turisme de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ultimen el condicionament de les platges d'Alcossebre cara a l'inici de la temporada estival. Al llarg de les últimes setmanes, s'han col·locat les passarel·les d'accés a les platges i les dutxes i llavapeus ja funcionen. També s'han col·locat les papereres en els accessos i, en breu, s'instal·laran WC's -que l'any passat no van poder instal·lar-se a causa dels protocols COVID-19. Dutxes, llavapeus i WC's es desinfectaran diverses vegades al dia.

Durant aquest cap de setmana, està previst que es realitze una redistribució d'arena a la platja de les Fonts i, una vegada estiga finalitzada, es col·locaran les passarel·les d'accés i es posaran en funcionament les dutxes i llavapeus. Per part seua, el Servei Provincial de Costas està reparant la passarel·la de fusta de la platja Romana que dóna accés a la zona adaptada per a persones amb mobilitat reduïda i que va resultar danyada pel temporal Filomena.

El servei de salvament i socorrisme ja s'està prestant a les platges de les Fonts, Carregador i Romana, durant el mes de juny en horari de 11.00h a 19.00h, al juliol i agost, de 11.00h a 20.30h. La zona adaptada per a persones amb mobilitat reduïda de la platja del Carregador entrarà en funcionament el 15 de juny -enguany comptarà amb WC, canviador i dutxa- i la de la platja Romana s'instal·larà quan finalitze la reparació dels accessos.

Respecte al control dels accessos i respecte de les distàncies de seguretat, es realitzarà per part d'auxiliars de platja i del personal de salvament i, com l'estiu passat, drons pilotats per la Policia Local vetllaran pel compliment de les restriccions d'aforaments.

"Treballem perquè les nostres platges estiguen en les millors condicions possibles i cada any és necessari realitzar accions diferents, depenent dels efectes que haja tingut l'acció de la mar en elles, però sempre garantint que es presten tots els serveis i que els usuaris i usuàries puguin gaudir-les", ha destacat la regidora de Turisme, Selene Blázquez, que ha insistit que "ens anirem adaptant al que marque la normativa quant a protocols COVID-19, ja que és el nostre màxim propòsit és comptar amb unes platges segures".

Pujar