elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre renova el camp de futbol municipal

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre renova el camp de futbol municipal
  • S'ha instal·lat nova gespa artificial en tot el terreny de joc, renovat els canons de reg i la graderia i es millora la formigonada i dotacions de la zona d'accés

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre renova el camp de futbol municipal - (foto 2)

Ja estan a punt de finalitzar les obres de millora del camp de futbol municipal d'Alcalà de Xivert, a càrrec del consistori, amb un import de 145.000 euros. Les obres han consistit en la renovació total de la gespa artificial del terreny de joc. S'ha desmuntat i retirat la gespa anterior, així la com el farciment de sorra i granulat de cautxú existents i s'han realitzat actuacions d'anivellament, per a prevenir possibles desnivells. Quant a la nova gespa, s'han instal·lat 5.008 metres quadrats, així com els corresponents marcatges en color blanc, per a futbol 11, i blau, per a futbol 7. Els treballs han inclòs també la substitució dels canons de reg elevats per nou canons emergents. També s'han reposat les rodes de les porteries.

Les millores han continuat en la zona de la graderia, on la Brigada Municipal ha reparat l'estructura de la teulada i s'ha repintat tot l'espai de seients i l'estructura de la coberta. També està previst actuar en la zona d'accés del recinte, amb demolició de la solera existent i instal·lació de nova canalització per a l'evacuació de l'aigua de pluja.

L'Alcalde Francisco Juan ha destacat que “a la renovació del paviment del Pavelló Poliesportiu sumem ara la renovació total del camp de futbol Sant Ferran, amb un amb gespa d'última tecnologia, que millorarà molt les condicions del terreny de joc, així com renovació d'instal·lacions. Apostem per tenir unes infraestructures en bones condicions perquè els nostres esportistes i equips locals puguen gaudir-les”.

Tots els equips de totes les categories de l'Alcalà CF, des de prebenjamins a veterans, utilitzen el camp de futbol municipal. Els treballs de renovació estaran completament acabats en el moment de l'inici de la temporada 2022-2023.

Pujar