elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre realitzarà tres contractacions a joves aturats a través dels programes de LABORA

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre realitzarà tres contractacions a joves aturats a través dels programes de LABORA
  • Els perfils demandats són de jurista, auxiliar administratiu i enginyer tècnic i és requisit estar inscrits com a demandants d'ocupació

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha sol·licitat acollir-se a diferents subvencions de a LABORA -Servei Valencià d'Ocupació i Formació- per a la contractació de persones desocupades, dins del Programa d'incentius a la contractació de persones joves per entitats locals en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. En concret, a través de la línia EMCUJU, es sol·licitar poder contractar una persona amb formació en Grau de Dret, per a realitzar tasques de jurista. A través de la línia va empènyer, se sol·licita la contractació d'un auxiliar administratiu. En els dos programes, es contractaran menors de 30 anys inscrits com a demandants d'ocupació donats d'alta al Sistema de garantia juvenil. Els contractes tindran una durada de 12 mesos a jornada completa.

Una altra línia d'ajuts és la que regula les subvencions destinades a la contractació de persones aturades d'almenys 30 anys d'edat, en col·laboració amb corporacions locals de la Comunitat Valenciana. En aquest cas a través del programa EMCORP, es sol·licitat la incorporació d'un enginyer tècnic. En aquest cas el contracte de sis mesos a jornada completa.

Els interessats en aquestes contractacions, han de realitzar la tramitació a través de l'Oficina d'Ocupació.

Pujar