elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre posa en marxa un Pla de Formació Digital per a empreses locals

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre posa en marxa un Pla de Formació Digital per a empreses locals

    L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre organitza un pla de formació dirigit a empreses i professionals del municipi, amb l'objectiu de quin puguin conèixer les principals eines digitals per a millorar la competitivitat dels seus establiments i augmentar així la seva capacitat de negoci. El pla consta de quatre propostes formatives coordinades per la Cambra de Comerç de Castelló i impartides per especialistes i sense cap cost per als assistents. Cada curs té una durada de 2 dies i les classes s'impartiran, de manera presencial, en horari de 14.00h a 17.00h., en el CESAL d'Alcossebre.

    El Pla comença el 30 de juny amb el curs "Fes que et troben. Noves formes de venda en línia i micropimes", on s'aprofundirà sobre l'eina Google My Bussiness i altres eines gratuïtes de Google. "2021 Odissea Comercial. Planificació de continguts en Xarxes Socials", ensenyarà els alumnes a com generar continguts en xarxes socials i establir una estratègia comercial i tindrà lloc els dies 29 i 30 de setembre. El mes d'octubre tindrà lloc el curs "Facebook i Instagram per a la xicoteta empresa" i "Fidelitza als teus clients amb Whatsapp Bussiness", per a continuar sumant possibilitats de desenvolupament.

    A aquests cursos pot assistir qualsevol empresa o professional interessat en millor les seues competències digitals. La inscripció es podrà fer de manera digital, a través del web de l'Ajuntament www.alcaladexivert.es en la secció PLA DE FORMACIÓ DIGITAL, dins del Menú Veïns, o telefonant a l'oficina ADL de l'Ajuntament 964 41 03 01 Ext. 2025.

    L'Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que "ja hem fet un gran pas amb la posada en marxa del marketplace local La Nostra Botiga d'Alcalà-Alcossebre i des de l'Ajuntament continuem apostant perquè els nostres comerços, empreses i professionals estiguen preparats per a adaptar-se a les necessitats del món digital, que es pot convertir en una oportunitat per a millorar la competitivitat de diversos sectors de l'economia local".

    Pujar