elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre oferta activitats esportives municipals per a totes les edats

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre oferta activitats esportives municipals per a totes les edats
  • S'obre el període d'inscripció per a les activitats anuals d'aeròbic-step, pilates, manteniment, ritmes llatins, ioga, taitxí i ritmes llatins per a menors de 16 anys

  • També es torna a apostar pel programa Activa’t en el qual, de manera gratuïta, les persones majors del municipi compten amb dues hores setmanals d'exercici per a promoure l'envelliment actiu

Veïns i veïnes d’Alcossebre poden ja inscriure's en les activitats esportives municipals que donaran inici el 2 d'octubre i finalitzaran el 14 de juny. La inscripció pot realitzar-se a l'Ajuntament d'Alcalà i Oficines Municipals d’Alcossebre des d'avui 21 de setembre. En cas que existisquen més preinscripcions que places ofereixes, el dilluns 27 de setembre es realitzarà un sorteig entre els preinscrits i, a partir d'aquest moment, es podran formalitzar la matrícula i carta de pagament.

Les activitats esportives municipals consten d'aeròbic-step, pilates, manteniment, ritmes llatins, ioga, taitxí i ritmes llatins, per a persones majors de 16 anys. Excepte taitxí, que s'imparteix únicament a Alcossebre, totes les disciplines s'imparteixen tant en Alcalà com en Alcossebre, en els Espais d’Oci municipals. La disciplina de ritmes llatins Júnior per a menors de 16 anys s'imparteix també en Alcalà i Alcossebre.

El cost econòmic d'aquestes activitats és pràcticament simbòlic: 50 euros per a tot el curs, en el cas de les activitats que compten amb 3 hores lectives setmanals o 40 euros, en les quals són de 2. També es dona l'opció del pagament trimestral o mensual.

Tota aquesta oferta esportiva, sota la coordinació de la Regidoria d'Esports, es completa amb el programa Activa’t, que posa en marxa la Regidoria de Benestar Social i que es dirigeix a les persones majors de la localitat, amb la finalitat de promoure un envelliment actiu, exercitant cos i ment. Les sessions se celebren els dilluns i dimecres, de 10.30h a 11.30h, en l’Espai d’Oci d'Alcalà i els dimarts i dijous, de 10.30h a 11.30h, en l’Espai d’Oci d’Alcossebre.

“Aquest és el tercer any consecutiu en què s'organitza aquesta activitat, que s'imparteix de manera gratuïta i que suposa una bona alternativa, perquè els majors de la nostra localitat es mantinguin en forma i se senti bé anímicament”, ha explicat Melina Fradejas.

Pujar