elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre obre la inscripció per a l’Escola d’Estiu que comptarà amb menjador

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre obre la inscripció per a l’Escola d’Estiu que comptarà amb menjador
  • Una altra de les novetats és l'ampliació de calendari fins al 25 d'agost i d'horari ja que les famílies que ho necessiten podran optar a un servei especial des de les 8.00h fins a les 17.00h

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre obre la inscripció per a l’Escola d’Estiu que comptarà amb menjador - (foto 2)
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre obre la inscripció per a l’Escola d’Estiu que comptarà amb menjador - (foto 3)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha obert la inscripció per a l’Escola d’Estiu 2023, com a alternativa per a facilitar la conciliació familiar durant les vacances escolars. La iniciativa s'enfoca en xiquets i xiquetes que estiguen cursant Educació Infantil o Primària i es realitzarà en dues seus -CEIP Lo Campanar d'Alcalà i CEIP LA Mola d’Alcossebre-.

Com a novetat, enguany les famílies que ho necessiten podran sol·licitar l'opció de menjador per als seus fills i filles, que tindrà un cost de 95 euros mensuals i que es prestarà de 14.00h a 15.30h. Seguint amb la línia de cobrir les necessitats de les famílies treballadores, també s'han ampliat els horaris d'atenció especial. Així, a l'horari ordinari, de 10.00h a 13.00h podran sumar-se-li serveis de 8.00h a 10.00h, de 13.00h a 14.00h i de 15.30h a 17.00h. A més, enguany s'amplia la durada de l’Escola d’Estiu i es prestarà el servei des del 3 de juliol fins al 25 d'agost.

La regidora d'Educació en funcions, Selene Blázquez, explicava que “per part de les famílies usuàries se'ns va presentar la necessitat d'ampliar l'horari i de prestar el servei de menjador i, després de fer un primer sondeig, ens vam posar a treballar per a aconseguir-ho i enguany ja es podrà prestar”.

La inscripció pot realitzar-se del 5 al 14 de juny, presentant el formulari d'inscripció a l'Ajuntament d'Alcalà o Oficines d’Alcossebre. Aquest document es repartirà en els centres educatius i podrà descarregar-se de la web municipal.

Pujar