elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha fet lliurament dels diplomes de formació en igualtat a 49 treballadors municipals

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha fet lliurament dels diplomes de formació en igualtat a 49 treballadors municipals
  • L'acció forma part del desenvolupament del Pla d'Igualtat Municipal i s'ha format personal de totes les àrees de l'Ajuntament

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha fet lliurament dels diplomes de formació en igualtat a 49 treballadors municipals - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha fet lliurament dels diplomes que acrediten la seua formació amb el curs “Sensibilització en matèria d'igualtat entre homes i dones”. En total, 49 treballadors i treballadores (22 homes i 27 dones) de totes les àrees municipals han rebut aquesta formació, dins de les accions de la Regidoria d'Igualtat i de la Comissió d'Igualtat Municipal incloses en el Pla d'Igualtat Municipal.

El curs consta d'una formació de 35 hores lectives, en format en línia, està homologat per l'IVAP (Institut valencià d'Administracions Públiques) S'ha subvencionat amb fons del Pacte d'Estat contra la Violència de Gènere i s'ha coordinat per part de Luisa Velasco, psicòloga i formadora especialitzada en Violència de Gènere. Els seus principals objectius de la formació han estat aproximar a l'alumnat conceptes bàsics que permetin reflexionar sobre la igualtat entre les dones i els homes, identificar els elements principals de la construcció social del gènere, comprendre com la desigualtat es perpetua mitjançant els sistemes socials i sensibilitzar a l'alumnat en matèria d'igualtat com a desencadenant de les diferents manifestacions de la violència sobre les dones. També s'ha format al personal municipal sobre el marc legal de la igualtat com a dret, la discriminació directa i indirecta, l'assetjament sexual i la violència de gènere.

L'edil d'Igualtat en funcions, Melina Fradejas, ha agraït al personal de l'Ajuntament la seua implicació “per a ser més sensibles davant les desigualtats i aplicar-ho en el seu treball” i destacava les accions que es duen a terme des de la Comissió d'Igualtat Municipal

Pujar