elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre convoca les subvencions 2024 per a les entitats esportives i educatives i culturals

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre convoca les subvencions 2024 per a les entitats esportives i educatives i culturals
  • Ja s'han publicat les bases i es podran presentar les sol·licituds fins al 14 de juny

 

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ja ha convocat les bases que regulen la concessió de subvencions per a les entitats locals de l'àmbit esportiu i de l'àmbit educatiu i cultural. Segons les bases, les subvencions hauran de destinar-se a l'organització i execució de projectes, activitats o programes que incentiven la pràctica de l'esport, dins del terme municipal, en el cas de les entitats esportives i per a fomentar activitats de caràcter cultural, educatiu o recreatiu, en el cas de les entitats culturals o educatives.

Les entitats beneficiàries hauran d'estar inscrites en el Registre d'Associacions Locals i hauran de presentar el model de sol·licitud que s'annexa en les bases, que poden consultar-se i descarregar-se en el Tauler d'anuncis del Portal de Transparència municipal o en el BOP del 16 de maig de 2024. Podran presentar-se sol·licituds en un termini de 20 dies hàbils a partir de la publicació.

La regidora d'Hisenda, María Agut, ha destacat que “des de l'Ajuntament, som conscients de la importància que tenen aquestes ajudes per a les entitats locals i, d'aquesta manera, contribuïm i col·laborem perquè es puga continuar desenvolupant la seua activitat, que enriqueix la vida del nostre municipi”.

Pujar