elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre convoca un nou Pla d'Ocupació Local per a contractar un peó i un paleta

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre convoca un nou Pla d'Ocupació Local per a contractar un peó i un paleta
  • Les sol·licituds han de presentar-se els dies 8, 9 i 10 de novembre en el Registre de l'Ajuntament i el model de sol·licitud pot descarregar-se en el Tauler d'anuncis de la web municipal

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre posa en marxa un nou Pla d'Ocupació Local, dins dels contractes d'interès social, per a facilitar l'accés al món laboral de persones desocupades i en situació de risc de precarietat laboral. En concret, es contemplen dos contractes, amb una durada de 6 mesos, amb jornada a temps complet, per a un peó general i un oficial paleta, per a realitzar labors de suport a la Brigada Municipal. Per a poder participar, és necessari estar inscrit com a demandant d'ocupació en l'Oficina Labora (Servei Valencià d'Ocupació i Formació).

Els interessats poden descarregar el model de sol·licitud i declaració responsable en el Tauler d'anuncis de la Seu Electrònica Municipal i presentar la documentació els dies 8, 9 I 10 de novembre en horari de 9.00h a 14.30h, en el Registre General de l'Ajuntament d'Alcalà de Xivert.

Pujar