elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre convoca borses de treball per a contractar Tècnic de Joventut i Informador Turístic

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre convoca borses de treball per a contractar Tècnic de Joventut i Informador Turístic
  • Les bases i sol·licituds estan disponibles en el Portal de Transparència de la web municipal

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre ha convocat dos nous processos de contractació: una borsa de treball per a la contractació temporal d'un Tècnic/a de Joventut i una borsa de treball per a la contractació temporal d'un Informador/a Turístic. Les bases i sol·licituds estan disponibles i poden descarregar-se del Portal de Transparència de la web municipal www.alcaladexivert.es

En el cas del Tècnic/a de Joventut, es realitza a càrrec de la subvenció concedida a l'Ajuntament per part de l'Institut Valencià de la Joventut dins del “Pla de Finançament concertat amb les entitats locals”. Les funcions a exercir són facilitar el contacte i la coordinació entre les regidories competents en joventut i el personal tècnic de la zona, per a crear xarxes de col·laboració; informar i assessorar el personal tècnic de l'Ajuntament sobre programes, activitats, recursos i serveis d'altres administracions que puguin ser d'interès per al municipi; treballar en el disseny, implementació i avaluació de plans de joventut, amb la realització i difusió de campanyes informatives i educatives, i programació d'activitats d'oci per a joves; fomentar una participació més activa de les persones joves en tots els àmbits; informar directament els joves de la localitat sobre els recursos al seu abast, etc. Dins dels requisits exigits, figura comptar amb la titulació universitària superior d'Educació Social, Treball Social, Pedagogia, Psicologia o Magisteri o qualsevol altra titulació universitària superior sempre que acrediti haver tingut tres anys d'experiència en l'àmbit de la joventut, a més de formació específica en polítiques integrals de joventut i desenvolupament. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 19 de juny.

En el cas de la plaça d'Informador/a Turístic, es tracta d'un contracte de caràcter eventual a temps parcial, per a exercir labors d'informació turística i atenció al públic en les Oficines de Turisme durant l'any 2020. Com a requisit, figura estar en possessió com a mínim del Títol de Graduat d'Ensenyament Secundari Obligatori o equivalent. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 6 de juliol.

Pujar