elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre continua conscienciant per a previndre i evitar el consum de drogues entre els joves

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre continua conscienciant per a previndre i evitar el consum de drogues entre els joves
  • Agents de la Policia Local imparteixen xarrades a l'alumnat de 1r i 2n d'ESO de l'IES Serra d’Irta

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre continua realitzant accions de conscienciació i de prevenció per a evitar el consum de drogues entre la població més jove. Per segon any consecutiu, des de la Policia Local d'Alcalà de Xivert-Alcossebre realitza xarrades per a l'alumnat de primer i segon d'ESO de l'IES Serra d’Irta d'Alcalà de Xivert, amb la finalitat de previndre el consum de drogues i alertar de les conseqüències que poden implicar en les persones. Aquestes s'han impartit per l'Oficial encarregat de la Unitat de Menors i s'han adaptat a la situació sanitària actual per a complir amb totes les mesures de seguretat i higiene.

El Cap de la Policia Local, Abel Serret, afirma que “aquesta iniciativa ja es va consensuar el passat curs amb el centre educatiu per a la prevenció del consum de drogues des d'edats primerenques, amb la finalitat d'evitar d'aquesta manera tant el consum, com les conseqüències, referides tant a la salut com a les reflectides en el rendiment escolar, que porta, en alguns casos, a l'abandonament dels estudis durant aquesta etapa d'educació obligatòria”.

Tant l'Ajuntament com el centre educatiu valoren molt positivament el treball realitzat a través de les xarrades per la importància i repercussió que tenen aquestes en els adolescents, per la qual cosa la regidor de Seguretat Ciutadana, Selene Blázquez, destaca que “es continuarà apostant per aquesta mena d'accions de prevenció per a evitar que l'alumnat s'inicie en el món de les drogues fent-los conscients dels perills que comporta”.

Pujar