elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Les instal·lacions esportives municipals d'Alcalà-Alcossebre comptaran amb un nou reglament d'ús

Les instal·lacions esportives municipals d'Alcalà-Alcossebre comptaran amb un nou reglament d'ús
  • S'aplicarà a les sales de musculació i pistes de pàdel i tennis i té com a objectiu regular el bon ús de les instal·lacions i comptar amb un règim sancionador que s'aplicarà segons la gravetat de la infracció

El pròxim ple de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre tractarà l'aprovació d'un nou reglament regulador del règim intern de les instal·lacions esportives municipals. Aquest reglament s'aplicarà a les sales de musculació i pistes de pàdel i tennis d'Alcalà i Alcossebre garantint el seu bon ús. El text recull els drets i obligacions dels usuaris de les instal·lacions, obligacions de l'empresa concessionària, prohibicions generals i normes disciplinàries i de seguretat. També com es formalitzen les matrícul·les,  inscripcions i les baixes. El reglament inclou un apartat de règim disciplinari, en el qual apareixen classificades les infraccions, considerant com molt greus actituds com impedir l'ús de la instal·lació esportiva, deteriorar l'equipament, agressions físiques o verbals al personal, introduir armes o encendre foc, entre altres. En el cas de les sancions molt greus se suspendran els drets de l'abonat per un període a partir d'un any, podent arribar a la suspensió definitiva. Les infraccions greus se salden amb la suspensió per un període d'entre un mes i un any i les lleus amb amonestació i suspensió per un període entre un dia i un mes.

“Fins ara, el funcionament de les instal·lacions es regia per unes normes de convivència generals. Ara, amb aquest nou reglament, detallem com ha de ser el comportament dels usuaris per a garantir el bon funcionament de les instal·lacions”, ha destacat el regidor d'Esports, Jordi Batiste.

Pujar