elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La IV Fira Gastronòmica d’Alcossebre reuneix productes de proximitat i showcookings

La IV Fira Gastronòmica d’Alcossebre reuneix productes de proximitat i showcookings
  MÉS FOTOS
  La IV Fira Gastronòmica d’Alcossebre reuneix productes de proximitat i showcookings - (foto 2)

  El centre d’Alcossebre ha viscut este dissabte la primera jornada completa de la IV Fira Gastronòmica en la qual són protagonistes els llocs de venda amb productes de Castelló Ruta de Sabor, així com showcookings i tastos. La inauguració oficial de la fira ha tingut lloc aquest matí, amb presència de fester, festeres i autoritats, que han recorregut el recinte dels llocs de venda. L'Alcalde Francisco Juan ha destacat “l'aposta pels productes de proximitat que suposa aquesta fira” i “el gran treball dels professionals de l'hostaleria de la nostra població que ens ha portat a ser un referent”.

  Al matí s'ha celebrat el primer showcooking a càrrec de professionals del CdT-Castelló i ja a la tarda, a càrrec de Emanuel Carlucci i Alejandra Herrador del restaurant Atalaya i Israel Ramírez, del restaurant andalús Livia. Demà diumenge els showcookings comptaran amb a Agustín Marcos de Nou Bar de Vinaròs, Borja Agut del restaurant La Vila i Marc Martorell i Danny Silva del restaurant Gaudir.

  La Fira es completa amb les Jornades Gastronòmiques que se celebren del 28 d'abril al 14 de maig, en 12 restaurants de la localitat, amb productes de proximitat Castelló Ruta de Sabor.

  Pujar