elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El final de les festes d’Alcossebre tanca els festejos patronals d'Alcalà de Xivert-Alcossebre

El final de les festes d’Alcossebre tanca els festejos patronals d'Alcalà de Xivert-Alcossebre
  • La localitat ha viscut dues setmanes festives amb 140 actes culturals, espectacles musicals, d'entreteniment i actes taurins, sense incidents i respectant les mesures de seguretat antiCOVID-19

MÉS FOTOS
El final de les festes d’Alcossebre tanca els festejos patronals d'Alcalà de Xivert-Alcossebre - (foto 2)

El final de les festes de Alcossebre, amb el tradicional tret de focs artificials a la platja del Carregador, posava anit el punt final als festejos patronals d'Alcalà de Xivert- Alcossebre. Primer en el nucli d'Alcalà, del 21 al 31 d'agost, i després en Alcossebre, del 8 al 12 de setembre, s'han viscut dues setmanes festives, amb més de 140 actes culturals, musicals, d'entreteniment, turístics, lúdics i taurins, en els quals han participat activament les associacions de la localitat. En el cas d’Alcossebre, el programa d'actes ha comptat amb l'actuació del grup local Essència, el concert de pasdobles a càrrec de la Associació Musical Santa Cecília, l'actuació del mag Lari o l'homenatge als majors, a través de la Associació de Jubilats Sant Benet, com a actes més destacats.

El compliment de les mesures de seguretat i protocol antiCOVID-19 han marcat el programa d'actes i cal destacar que no s'han produït incidents remarcables. “Cal anomenar la conscienciació de veïns, veïnes i visitants a l'hora de respectar les mesures de seguretat”, destacava l'Alcalde Francisco Juan, que insistia que “hem intentat oferir una gran varietat d'actes, que pogueren emmarcar-se en els protocols COVID-19, i dels quals tots i totes pogueren gaudir gratuïtament i hem aconseguir una gran participació”.

Pujar