elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’ Espai d’Oci d'Alcalà de Xivert s'habilitarà com a espai per a la vacunació massiva contra la COVID-19

L’ Espai d’Oci d'Alcalà de Xivert s'habilitarà com a espai per a la vacunació massiva contra la COVID-19
  • L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre s'encarregarà del muntatge de tot el dispositiu, amb l'assessorament dels tècnics de la Conselleria de Sanitat

MÉS FOTOS
L’ Espai d’Oci d'Alcalà de Xivert s'habilitarà com a espai per a la vacunació massiva contra la COVID-19 - (foto 2)

L'edifici municipal Espai d’Oci de Alclaà de Xivert serà l'espai habilitat per a realitzar la vacunació massiva contra la COVID-19 a partir de l'1 d'abril per als veïns i veïnes, de 18 a 80 anys, d'Alcalà, Alcossebre, Santa Magdalena de Pulpis, Torreblanca i la Ribera de Cabanes. Després de la visita per part de tècnics del Departament de Salut de Vinaròs, s'ha considerat que l’Espai d’Oci compleix amb totes les condicions per a convertir-se en l'espai de vacunació massiva pel qual es calcula passaran més de 10.000 persones durant els pròxims mesos. Les àmplies dimensions de l'edifici, accessibilitat, comptar amb diverses entrades i eixides o l'extensa zona d'aparcament el converteixen en una infraestructura òptima per a aquesta comesa. Per part de l'Ajuntament, haurà de muntar-se tot el dispositiu de material, com a taules, cadires, separadors, establir zones d'observació post-vacuna, etc. així com fixar un dispositiu de seguretat per a controlar les entrades i eixides de l'edifici. La regidora de Sanitat, Melina Fradejas, ha explicat que “el muntatge començarà en breu perquè ens han insistit que l'edifici ha d'estar a punt l'1 d'abril encara que l'inici de la vacunació dependrà de la disponibilitat de vacunes”.

L'Alcalde Francisco Juan ha insistit que “com sempre hem fet durant la pandèmia, ens hem posat a la disposició de la Conselleria de Sanitat per a col·laborar al màxim i que les infraestructures sanitàries estiguen el millor dotades possible, com vam fer instal·lant carpes a les portes dels centres de salut. En aquest cas, serà tot un repte convertir l’Espai d’Oci és un espai de vacunació però tots els departaments municipals implicats estan ja treballant perquè estiga tot en perfectes condicions”.

 

Pujar