elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El nou Espai d’Oci Alcossebre acollirà el II Open Internacional d'Escacs Costa Azahar i el Campionat Autonòmic Escacs

El nou Espai d’Oci Alcossebre acollirà el II Open Internacional d'Escacs Costa Azahar i el Campionat Autonòmic Escacs
  • Del 12 al 16 de juny, la localitat rebrà a figures internacionals i als millors jugadors de la Comunitat Valenciana d'escacs

  • Les partides es retransmetran per taulers electrònics a través de plataformes d'internet

El nou edifici municipal Espai d’Oci de Alcossebre acollirà dos importants esdeveniments d'escacs en breu: el 12 de juny, de 10.30h a 13.30h l'II Open Internacional d'Escacs Costa de Azahar i del 12 al 16 de juny el Campionat Absolut Autonòmic d'Escacs. En el cas del I Open Internacional, comptarà amb la presència de prop de 60 jugadors entre els quals es troben figures internacionals d'aquest esport. Les partides es retransmetran a nivell mundial en temps real a través de taulers electrònics connectats a Internet. El Campionat Autonòmic compta amb la presència dels vuit millors jugadors de la Comunitat Valenciana. El guanyador serà el representant autonòmic en el campionat d'Espanya.

L'Alcalde Francisco Juan ha destacat que “aquest serà el primer gran esdeveniment que acollirà el nou Espai d’Oci que acabem d'estrenar” i ha insistit a agrair a “la Federació Valenciana d'Escacs i al Club d'Escacs d'Alcalà-Alcossebre haver pensat en el nostre municipi per a acollir aquestes competicions tan importants. Des de l'Ajuntament col·laborem cedint l'espai i la infraestructura i en tot el que faça falta perquè aquests actes, que suposen l'arribada dels jugadors i les seues famílies, es pugui continuar celebrant i fins i tot s'incrementen, en el nostre municipi”.

El vicepresident de la Federació Valenciana d'Escacs i director tècnic de les competicions, Luis Barona, ha destacat “la repercussió que tenen aquest tipus de tornejos” i convidava a jugadors amb llicència federativa a participar en un torneig d'escacs ràpids que també tindrà lloc el dissabte 12 de juny.

El Club d'Escacs d'Alcalà-Alcossebre, que compta amb una important pedrera de jugadors i organitza diverses competicions al llarg de l'any, és part important de l'organització d'aquests esdeveniments.

Pujar