elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nou Pla d'Ocupació Local a Alcalà-Alcossebre per a contractar un guia cultural i cinc informadors turístics

Nou Pla d'Ocupació Local a Alcalà-Alcossebre per a contractar un guia cultural i cinc informadors turístics
  • L'Ajuntament contractarà un guia i dos informadors turístics, un any a jornada completa i tres informadors turístics, durant un període de tres mesos

MÉS FOTOS
Nou Pla d'Ocupació Local a Alcalà-Alcossebre per a contractar un guia cultural i cinc informadors turístics - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre convoca un nou Pla d'Ocupació Local, destinat a la millora de l'ocupabilitat dirigit a persones en situació de desocupació, per a cobrir un lloc de guia cultural i turístic i cinc llocs d'informadors turístics. L'activitat del guia se centralitzarà en el Centre d'Interpretació Etnològica, amb funcions com guiar, informar i assistir als visitants, gestions administratives bàsiques relacionades amb el funcionament del centre, obrir i tancar la instal·lació i participar en les visites guiades organitzades pel consistori. En el cas dels informadors turístics, les seues funcions consistiran en tares de promoció turística i informació al públic, en les oficines de la Xarxa Tourist Info del municipi. En tots els casos, es tracta de contractes a jornada completa. La durada del contracte del guia cultura i turística i de dos informadors turístics és d'un any. Els tres informadors turístics s'acullen a un contracte de tres mesos, des de juny fins a setembre d'enguany.

Les bases i instàncies a presentar poden consultar-se en el Tauler d'anuncis de la Seu Electrònica Municipal del consistori. Els interessats i interessades hauran de presentar la documentació els dies 24, 25 i 26 de maig.

La regidora de Personal, María Agut, destacava que "amb aquest nou Pla d'Ocupació Local, facilitem que persones del nostre municipi que es troben en situació de desocupació puguen tenir una estabilitat laboral, sobretot en el cas dels contractes d'un any de durada, i al mateix temps estar donant un servei molt important a nivell municipal, com és el de promoció i informació turística i atenció a visitants".

Pujar