30 de novembre de 2020 30/11/20

Compromís per Alcalà inaugura la seua nova seu a Alcossebre

Compromís per Alcalà inaugura la seua nova seu a Alcossebre - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Compromís per Alcalà inaugura la seua nova seu a Alcossebre - (foto 2)

  Compromís per Alcalà i Alcossebre ha inaugurat la seua nova seu a Alcossebre amb la presència de Maria Sorlí, candidata a l'alcaldia a les properes eleccions municipals, i d'Ana Martín, número dos a la llista municipal de la coalició. El col·lectiu de Compromís per Alcalà i Alcossebre ha estat acompanyat a l'acte per nombrosos companys i companyes de la comarca, a més de la diputada al Congrés Marta Sorlí, natural d'Alcalà de Xivert.

  “El dia d'avui és important per a nosaltres, és important per Alcossebre i també per Alcalà, perquè és la primera vegada que un partit polític obre una seu a aquest nucli, a la mar. Creiem que és un detall important de cara a la població que té Alcossebre, perquè hem estat reflexionant en els últims mesos i ens donava la sensació que quan venen eleccions era com si Alcossebre no jugàs. Les llistes les conformen majoritàriament persones d'Alcalà, els caps de llista solen ser d'Alcalà, les seus estan a Alcalà, els cartells es pengen a Alcalà... Nosaltres volem donar un impuls a Alcossebre i que la gent d'Alcossebre se senta part de la vida política local. El primer pas ha sigut que la número 2 de la nostra llista siga una persona d'Alcossebre, Ana Martín. Volem configurar una llista bicèfala, amb dos caps visibles, un d'Alcalà i un d'Alcossebre, i la campanya també es farà en aquesta direcció. El segon pas ha sigut obrir aquesta seu que avui inaugurem, perquè la gent d'Alcossebre compte amb un punt de referència de Compromís i sàpiguen que aquí estem si ens necessiten” ha explicat Maria Sorlí, cap de llista de Compromís per Alcalà i Alcossebre.

  Per la seua banda, Ana Martín, número dos a la llista, ha explicat que “era necessària aquesta seu a Alcossebre, per oferir-nos visibilitat i donar imatge de marca també en aquest nucli poblacional”. “Hem de ser conscients de que Alcossebre és una realitat diferent a Alcalà, amb identitat pròpia i que mereix una especial atenció. Fins al moment, Alcossebre s'ha gestionat de manera secundària i nosaltres volem canviar això”, ha conclós Ana Martín.

   

  Pujar