elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comencen noves obres de renovació de la xarxa de sanejament municipal en Alcalà i Alcossebre

Comencen noves obres de renovació de la xarxa de sanejament municipal en Alcalà i Alcossebre
  • invertirà 231.817 euros del Pla Avança en els sistemes de bombament de Tres Platges i camí Campament, renovació del sistema al carrer del Carmen i Baró de Alcahalí i camí dels Frares i actuacions de manteniment en l'avinguda de Les Fonts

MÉS FOTOS
Comencen noves obres de renovació de la xarxa de sanejament municipal en Alcalà i Alcossebre - (foto 2)
Comencen noves obres de renovació de la xarxa de sanejament municipal en Alcalà i Alcossebre - (foto 3)

 

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre continua desenvolupant actuacions de renovació de la xarxa de sanejament recollint les propostes del Pla de Sanejament Municipal. Ja han començat els treballs inclosos en una nova actuació global, que s'executarà en diversos punts de la xarxa tant en Alcalà com en Alcossebre. En concret es renovaran els sistemes de bombament en Tres Platges i en el camí L’Atall, enfront del campament Jaume I; es renovaran les conduccions i es millorarà la xarxa entre el carrer del Carmen i el carrer Baron de Alcahalí i en el camí dels Frares i es realitzaran millores i actuacions de manteniment en la zona de la rotonda de Les Fonts fins a la plaça Jai Alai i fins a la rotonda del port. Les obres tenen un cost de 231.817 euros, que l'Ajuntament inverteix a través del Pla Avança de la Diputació Provincial, ja que les actuacions compleixen amb els objectius de desenvolupament sostenible marcats en aquesta línia d'ajudes.

L'Alcalde Francisco Juan ha destacat que “fem un treball constant quant a renovació del sanejament. En 2022, realitzem inversions a través de les arques municipals i, en aquest cas, hem prioritzat aquest tipus d'actuacions per a invertir les ajudes de la Diputació Provincial a través del Pla Avança”.

Pujar